BEDRIJFSUITJES

GROEPSUITJES

SPORTIEVE SCHOOLDAG

VRIJGEZELLENFEESTEN

KINDERFEESTJES

EVENEMENTEN

ACTIVITEITEN

ARRANGEMENTEN

FOTO’S

LOCATIE

CONTACT

VIDEO’S

 

l

l

l

l

l

Start
kratjeklimmen
vlotvaren

ARRANGEMENT

vlotvaren
VRIJGEZELLEN
Bachelor in the city!

Tijdens deze dag wordt er aan de hand van een GPS ontvanger een route gelopen waarbij er onderweg een viertal samenwerkingsopdrachten wordt gedaan. De opdrachten liggen klaar op een aantal kenmerkende historische plekken in Dordrecht. Eén van de opdrachten is bovenin de Grote Kerk. Bij het volbrengen van een opdracht krijgt de groep per deelnemer een drankbonnetje. Als laatste wordt de Voorstraat afgelopen. Dit is de langste winkelstraat van Nederland. Er wordt hier een aantal kroegen bezocht waar de bonnetjes worden ingewisseld voor bier of wijn!(...of fris)

€ 45 p.p. (Incl. BTW) Voor 4 uur (inclusief 4 drankjes!) Minimaal 8 personen.
boogschieten

VOORWAARDEN          ROUTE          LINKS

 

Vlotbouwen


Je bouwt met je teamgenoten een vlot. Het materiaal dat beschikbaar is zijn houten palen, tonnen en touw. Nadat het vlot gebouwd is wordt het gecontroleerd op stevigheid en of het blijft drijven.  Vervolgens wordt er een route gevaren waarbij het de kunst is om iedereen weer droog op de oever te krijgen!

 

 

€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

Boogschieten

 

De activiteit begint met een duidelijke instructie over het boogschieten. Daarna mag je zelf schieten. Tussendoor worden er tips gegeven zodat iedereen in de buurt van de roos kan komen. Er wordt afgesloten met een wedstrijd.
 


€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

 

Kratje klimmen

Geen last van hoogtevrees? Er wordt gestart met één kratje op de grond. Door kratjes op elkaar te stapelen bouw je een toren. Je staat zelf op de toren. Naarmate je hoger komt wordt de stapel steeds minder stabiel.  Als de toren omvalt hang je veilig in het zekertouw en laat de instructeur je weer zakken.

 

€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

 

 

Disc Golf

 

Disc Golf wordt steeds populairder in Nederland. Bij deze activiteit wordt gespeeld met de regels van golf alleen is de bal vervangen door een frisbee. Onder begeleiding van een instructeur loop je een parcours af waarbij je in zo min mogelijk worpen op de speciale baskets mikt.

 

 

€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

 

GPS speurtocht

 

 

Satellieten wijzen je de weg. Je hebt met je groep de beschikking over een GPS ontvanger. In dit apparaatje zijn vooraf waypoints ingesteld. Deze punten loop je af op zoek naar woorden verstopt in een rebus. De GPS ontvanger geeft alleen de richting en afstand naar het volgende punt aan. Je moet dus zelf de juiste paden zien te kiezen. Als je alle punten gevonden hebt combineer je de woorden van de rebus tot een zin.

 

 

€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

 

Vlotschieten

 

Met elkaar bouw je een vlot. Je vaart met het vlot naar het eiland van ‘De Kleine Rug’. Hier gaan jullie boogschieten. Tot slot vaar je met het vlot terug naar de wal. De totale duur van dit arrangement is 2 uur actief.

 

€ 20,25 p.p. (Incl. BTW) voor 2 uur. Minimaal 8 personen.

 

ARRANGEMENT

Heeft u interesse in één van deze activiteiten?

Bel dan naar 06 2449 1441 of mail naar cityoutdoor@live.nl