BEDRIJFSUITJES

GROEPSUITJES

SPORTIEVE SCHOOLDAG

VRIJGEZELLENFEESTEN

KINDERFEESTJES

EVENEMENTEN

ACTIVITEITEN

ARRANGEMENTEN

FOTO’S

LOCATIE

CONTACT

VIDEO’S

 

l

l

l

l

l

Start
EVENEMENTEN
filmpjewantijfestival

Bent u de organisator van een evenement en bent u op zoek naar een in het oog springende activiteit? City Outdoor heeft ruime ervaring met het aanbieden van outdoor activiteiten op evenementen. Zo is een klimmuur met tokkelbaan niet alleen een leuke en uitdagende activiteit voor de deelnemers maar zeker ook een publiekstrekker. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden:

 

Tokkelen

Het parade paardje van City Outdoor. Vanaf een hoog gelegen punt roetsj je met hoge snelheid aan een touw naar beneden. Hierbij wordt een afstand tot wel 50 meter overbrugt. Beneden aangekomen word je geremd door een instructeur. Een spectaculaire outdoor activiteit maar ook indoor mogelijk zoals in een sporthal of zwembad.

boogschieten

VOORWAARDEN          ROUTE          LINKS

Boogschieten

De activiteit begint met een duidelijke instructie over het boogschieten. Daarna mag je zelf schieten. Tussendoor worden er tips gegeven zodat iedereen in de buurt van de roos kan komen. De veiligheid van de toeschouwers en overig publiek wordt gewaarborgd door een tunnel van netten die de afzwaaiende pijlen tegenhouden.

 

High Rope parcours

 

Hoog boven het publiek loop je over touwen die tussen de bomen gespannen zijn. Er zijn meerdere mogelijkheden om van boom naar boom te gaan, zoals een indianenbrug en een apenbrug. Deze activiteit is ook goed te combineren met tokkelen.

 

Kratje klimmen

Geen last van hoogtevrees? Je start met één kratje vanaf de grond. Door kratjes op elkaar te stapelen bouw je een toren. Je staat zelf op de toren. Naarmate je hoger komt wordt de stapel meer instabiel. Als de toren omvalt hang je veilig in het zekertouw en laat de instructeur je weer zakken. Deze activiteit is een echte publiekstrekker. Leuk voor de deelnemer maar ook zeker voor de kijkers!

Abseil

Zit er een Spiderman in je verscholen? Haaks tegen een muur loop je naar beneden. Je zekert jezelf met het abseiltouw. De instructeur zorgt van bovenaf voor de back-up. Deze activiteit is mogelijk bij gebouwen, bruggen en stevige bomen. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor de beoordeling van het abseil object.

 

Ik ben geïnteresseerd in één van deze activiteiten en wil graag dat City Outdoor contact met mij opneemt.

Naam

Naam bedrijf/instelling