BEDRIJFSUITJES

GROEPSUITJES

SPORTIEVE SCHOOLDAG

VRIJGEZELLENFEESTEN

KINDERFEESTJES

EVENEMENTEN

ACTIVITEITEN

ARRANGEMENTEN

FOTO’S

LOCATIE

CONTACT

VIDEO’S

 

l

l

l

l

l

Start

ARRANGEMENT

Voor een onvergetelijk bedrijfs- of teamuitje bent u bij City Outdoor aan het juiste adres. Wij hebben een speciale dag samengesteld in het centrum van Dordrecht. Voor een uitje midden in de natuur ontvangen wij u graag op “De Kleine Rug”. Desgewenst kunnen wij ook bij uw eigen terrein activiteiten aanbieden. Kijk hieronder voor de mogelijkheden:

 

vlotvaren
BEDRIJFSUITJES

ARRANGEMENT

City Trail!

Aan de hand van een GPS ontvanger loopt u met uw team langs verschillende kenmerkende historische plekken in het centrum van Dordrecht. Hier liggen totaal vijf samenwerkingsopdrachten in het kader van teambuilding klaar. Bij deze opdrachten wordt u door een instructeur beoordeeld op samenwerking, communicatie en plezierbeleving. Eén van de opdrachten zal bovenin de toren van de Grote Kerk zijn. Na afloop is er een evaluatie waarbij het winnende team bekend wordt gemaakt.

€ 34,50 p.p. (Incl. BTW) Voor 2,5 uur. Inclusief een flesje AA drink
Minimaal 8 personen.
boogschieten

Vlotbouwen


U bouwt met uw collega’s/teamgenoten een vlot. Het materiaal dat beschikbaar is zijn houten palen, tonnen en touw. Nadat het vlot gebouwd is wordt het gecontroleerd op stevigheid en of het blijft drijven. Vervolgens wordt er een route gevaren waarbij het de kunst is om iedereen weer droog op de oever te krijgen!

 

€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

Boogschieten

 

De activiteit begint met een duidelijke instructie over het boogschieten. Daarna mag u zelf schieten. Tussendoor worden er tips gegeven zodat iedereen in de buurt van de roos kan komen. Er wordt afgesloten met een wedstrijd.
 

€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

Disc Golf

 

Disc Golf wordt steeds populairder in Nederland. Bij deze activiteit wordt gespeeld met de regels van golf alleen is de bal vervangen door een frisbee. Onder begeleiding van een instructeur loop je een parcours af waarbij je in zo min mogelijk worpen op de speciale baskets mikt.

 

 

€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

Vlotschieten

 

Met uw collega’s/teamgenoten bouwt u een vlot. U vaart met het vlot naar het eiland van ‘De Kleine Rug’. Hier gaat u boogschieten. Tot slot vaart u  met het vlot terug naar de wal. De totale duur van dit arrangement is 2 uur actief.

 

€ 20,25 p.p. (Incl. BTW) voor 2 uur. Minimaal 8 personen.

 

ARRANGEMENT

GPS speurtocht

 

 

Satellieten wijzen je de weg. Je hebt met je groep de beschikking over een GPS ontvanger. In dit apparaatje zijn vooraf waypoints ingesteld. Deze punten loop je af op zoek naar woorden verstopt in een rebus. De GPS ontvanger geeft alleen de richting en afstand naar het volgende punt aan. Je moet dus zelf de juiste paden zien te kiezen. Als je alle punten gevonden hebt combineer je de woorden van de rebus tot een zin.

 

 

€ 15,75 p.p. (Incl. BTW) voor 1,5 uur. Minimaal 8 personen.

 

VOORWAARDEN          ROUTE          LINKS

 

ARRANGEMENT

Teamtrail
 

Met uw groep doet u verschillende samenwerkingsopdrachten. Bij elke opdracht moet er zelf een oplossing worden gevonden. Creatief denken en onderlinge communicatie is erg belangrijk. Na elke opdracht wordt er door de instructeur geëvalueerd hoe het team heeft samengewerkt en of de opdracht is behaald.

 

€ 11,50 p.p. (Incl. BTW) per uur (minimaal 2 uur). Minimaal  8 personen.

Heeft u interesse in één van deze activiteiten?

Bel dan naar 06 2449 1441 of mail naar cityoutdoor@live.nl